dijous, 18 de desembre del 2014

Tot apunt per l'Estrena

Estrena de "M'alegro que et vagi tot tan Malament"

Aquest divendres és el Gran dia de tots els "Tomatrerus", i és que aquest cap de setmana estrenem l'obra "m'alegro que et vagi tot tan malament".


Estem molt contents per la resposta que ens heu donat, ja que en menys de 48h hem emplenat les dos sessions que es faran el divendres i dissabte al centre cívic del Barri Vell. A totes aquelles persones que no tenen entrada, no us preocupeu! molt aviat tornareu a tenir noticies nostres!

Fem un petit recordatori a totes aquelles persones que heu fet la reserva de les entrades de l'obra

Espai: Centre Cívic el Mercadal (Barri vell)

Direcció: Carrer Cort reial, 7, Girona

Horaris de Funció:
Divendres a les 20h
Dissabte a les 18h

Entrades: Passar-les a recollir 1/2 hora abans de la Funció. 

Recordeu que l'obra és en taquilla inversa, on al final de l'obra podeu aportar la vostra petita col·laboració per tal de seguir engegant nous projectes


Sinopsis:

Sis parelles. Sis escenes.
Presentem una obra de teatre que s’inspira en una pel·lícula “Una pistola en cada mano” De Cesc Gay. És un retrat en clau de comèdia molt dramàtica en algunes ocasions, que parla amb ironia i compassió de les debilitats humanes i de com podem estar de confosos, encara que aparentment ho puguem tenir tot.
En un marc de màxima naturalitat i quotidianitat, presentem uns personatges desconcertats i a vegades perplexes que ens ensenyen la seva part més vulnerable.
En petit format i molt apropet del públic.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada